Neem nu een abonnement en koop vervolgens jouw parfum voor de kostprijs!

Hoe werkt het
Vrijwel alle winkeliers werken met een opslag op hun inkoopprijs om zo tot hun verkoopprijs te komen. Deze verkoopprijs is dus bijvoorbeeld 30% of 60% hoger dan hun kostprijs. Kopen zij een product in voor € 10 en hanteren zij een marge van 45% (het gemiddelde in de schoonheidsbranche) dan betaalt u voor het product € 14,50.

Wij doen dat anders. Bij ons kunt u alle artikelen uit ons assortiment kopen tegen de kostprijs. Dit betekent dat u zeer fors gaat besparen! Deze besparing is globaal 20-30% ten opzichte van andere internet winkels en 40-50% ten opzichte van de gewone parfumerieen. Voor de service om u tegen kostprijs te leveren vragen wij u een vergoeding in de vorm van een lidmaatschap. Dit lidmaatschap kost u € 7,95 per maand, of minder wanneer u voor een langere periode afsluit: Nu eerste maand helemaal gratis!

Meer informatie met rekenvoorbeeld, klikken!

Afsluiten abonnement
Wanneer u nog geen abonnement heeft en voor onze zeer lage prijzen wilt gaan winkelen, dan kunt u het beste eerst een abonnement afsluiten. Wanneer u dit gedaan heeft wordt u na het inloggen meteen als lid herkent en koopt u automatisch voor de lage leden prijzen.
Let op! Ook wanneer u reeds artikelen in uw winkelmandje heeft geplaatst en daarna lid wordt, zullen de prijzen veranderen in de leden prijzen.